Wij Zijn Coronatijd hulp nodig

We zijn er nog niet…

Hulp nodig in Coronatijd?

Corona is nog steeds onder ons. En dat kunnen we alleen samen tegengaan. Dat klinkt makkelijk maar het kan zijn dat het je zwaar valt. Bijvoorbeeld omdat je weinig mensen ziet en je eenzaam voelt. Of dat je moet thuiswerken en tegelijkertijd kinderen lesgeven.

Heb jij hulp nodig bij het bijvoorbeeld boodschappen doen of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor? Dan kun je bij deze Schuilenburgse partners terecht:

Burenhulp Schuilenburg

“Heeft u hulp nodig voor boodschappen, vervoer, hond uitlaten of wilt u gewoon een praatje maken neem dan gerust contact met ons op. Misschien kent u ook iemand die hulp nodig heeft, geef dat dan ook aan ons door dan kunnen wij even bellen om te kijken of we kunnen helpen. Wij zoeken ook vrijwilligers die woonachtig zijn in onze wijk, die kwetsbare groepen en ouderen willen helpen in deze moeilijke tijden. Alle hulp is welkom!”

Meer informatie

Telefoon: 06 – 444 77 501
Mail: burenhulpdienst@outlook.com
Website: www.burenhulpdienstrs.nl

Indebuurt033

Indebuurt033 is er voor mensen die anderen willen ontmoeten, die vragen of zorgen hebben over opgroeien en opvoeden, mantelzorg, geldzaken, wonen of andere leefgebieden. Indebuurt033 geeft informatie en advies, biedt een luisterend oor en (kortdurende) ondersteuning waar nodig.

Meer informatie

Telefoon: 033 – 204 86 77
Website: www.indebuurt033.nl

Wil je meedoen met een activiteit? Van koffiemoment tot schildercursus, je vindt het op www.samenindebuurt033.nl.

Dit bericht is afkomstig uit het “Wij Zijn” magazine.

Menu