wij-zijn hartverwarmend Coronatijd

Hartverwarmende initiatieven in Coronatijd

Schuilenburg laat grote saamhorigheid zien.

We zijn er nog niet helemaal doorheen, maar Schuilenburg heeft in het afgelopen ‘coronajaar’ veel saamhorigheid laten zien. Samen maakten en maken we ons sterk tegen corona. Niet alleen startten er boodschappendiensten en andere praktische hulp, soms kwam steun juist met een klein gebaar. Allemaal even waardevol. Een kleine greep uit alle mooie acties die op touw gezet zijn.

Hart voor Hart #challenge door Buitenkasten

Het team van de Buitenkasten daagde kinderen van Schuilenburg uit voor een Hart voor Hart Challenge. Door een hart te schilderen, tekenen of kleuren en deze voor je raam te zetten, lieten kinderen zien hart voor elkaar te hebben.

Hart voor Hart #challenge door Buitenkasten

Nieuwjaarswens van De Toonladder

Het nieuwe jaar begint hoopvol met de kaartenactie van De Toonladder, van de Leerlingenraad van ’t Spectrum en de Buitenkast. Zij zorgen dat in heel Schuilenburg een kaartje bezorgd werd rond de feestdagen. Als dat geen lief gebaar is….

Nieuwjaarswens van De Toonladder

Blije bewoners van de Undineflat

Leerlingen van ‘t Spectrum hebben tekeningen gemaakt voor ouderen van de Undineflat, passend bij het vreedzame thema “Wij hebben hart voor elkaar”. De bewoners van de Undineflat waren hier heel blij mee. Alle tekeningen zijn opgehangen en een bewoner heeft zelf als bedankje een mooi tekening naar de leerlingen van ‘t Spectrum teruggestuurd.

Blije bewoners van de Undineflat

Dit bericht is afkomstig uit het “Wij Zijn” magazine.

Menu